ua en ru

У Києві кримчанина викрили на незаконному заволодінні квартирою іспанського дипломата

У Києві кримчанина викрили на незаконному заволодінні квартирою іспанського дипломата Фото: незаконне заволодіння квартирою

Чоловік підробив постанову суду

Київська місцева прокуратура №7 спільно з працівниками Подільського управління столичної поліції за результатами досудового розслідування повідомила про підозру мешканцю Криму, який незаконно заволодів паркомісцем та елітною квартирою в центрі столиці, в якій проживає працівник посольства Іспанії в Україні. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"57-річний мешканець Криму за допомогою комп’ютерної техніки виготовив та роздрукував постанову судді Окружного адміністративного суду міста Києва, яка задовольняла адміністративний позов чоловіка та скасовувала рішення про державну реєстрацію квартири та місця для паркування, розташованих на вул. Хорива та вартістю понад 5 млн гривень", - вказано у повідомленні.

Після цього, використовуючи вказану постанову та інші документи, що були видані державними органами, підозрюваний перереєстрував на себе право власності на вказане нерухоме майно.

Наразі дії чоловіка кваліфіковані за ч.1, 4 ст. 358 (підроблення документів та їх використання) та ч.4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, у Києві викрили шахраїв, які заволоділи 1,5 млн гривень під виглядом обміну валют.