ua en ru

У Києві побили сина Шуфрича

У Києві побили сина Шуфрича Фото: Олександр Шуфрич (facebook.com)

Сину Нестора Шуфрича накладено шви на обличчя

У Києві в ніч з 12 на 13 травня побили старшого сина депутата Верховної ради України Нестора Шуфрича Олександра. Про це повідомляє прес-служба нардепа на сторінці у соцмережі Facebook.

"У ніч з 12 на 13 травня під час відвідування одного із ресторанних комплексів столиці старшому сину народного депутата Нестора Шуфрича Олександру та його товаришам внаслідок побиття групою невідомих осіб були нанесені числені травми голови та тілесні ушкодження", - передає прес-служба.

Опубліковано Пресс-служба Несторою Шуфричою 13 травня 2018 р.

Так, вказано, що нападники представилися працівниками "органiв", до і після інциденту погрожували фізичною розправою та використанням службового становища у разі звернення до Міністерства внутрішніх справ.

"На місце злочину прибув патрульний загін Солом'янського району. Був затриманий чоловік, попередньо причетний до інциденту та, з його слів, брат головного зачинщика побиття. Особу мало бути встановлено органами МВС після затримання", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що потерпілі написали заяву до Солом'янського РУВС. На даний момент вони знаходяться у стаціонарному відділенні однієї з приватних клінік, де їм надається необхідна медична допомога. Сину Нестора Шуфрича накладено шви на обличчя.

Нагадаємо, депутат ВР Мустафа Найєм заявляє, що після інциденту з нападом на його адресу надходять погрози з вимогою забрати заяву з поліції.