ua en ru

У Києві від грипу померли 37 людей

У Києві від грипу померли 37 людей Фото: у Києві епідемія грипу

У київських лікарнях перебуває 1 тисяча 59 осіб, хворих на грип та ГРВІ

У Києві з початку епідемії від ускладнень від грипу померли 37 осіб. Про це повідомила директор Департаменту охорони здоров'я КМДА Тетяна Донченко, передає прес-служба Київської міської ради в Facebook.

"З початку спалаху епідемії захворювання зареєстровано 37 летальних випадків від ускладнень, викликаних грипом типу А. В усіх випадках відмічено пізнє звернення хворих за медичною допомогою з моменту захворювання", - повідомила Донченко.

Станом на 3 лютого у столичних лікарнях перебуває 1 тисяча 59 пацієнтів, хворих на ГРВІ (742 людини) та грип (317 осіб, з них 31 знаходяться в реанімації). Загалом, за минулу добу в Києві зареєстровано 5 тисяч 704 хворих на грип та ГРВІ.

У столичних лікарнях перебувають 1059 хворих на ГРВІ та грип станом на 3 лютого Сьогодні на засіданні постійної комісі...

Опубликовано Інформаційний портал Київської міської ради 3 февраля 2016 г.

Нагадаємо, з початку епідемічного сезону з оперативними даними в Україні зареєстровано 176 лабораторно підтверджених летальних випадків від грипу, з них 2 дітей віком до 17 років та один летальний випадок серед вагітних.