ua en ru

У Києві горіла трансформаторна підстанція

У Києві горіла трансформаторна підстанція Фото: пожежа в Києві

В результаті пожежі були знеструмлені 34 будинки, більшості з них відновили електропостачання

У середу ввечері, 26 квітня, у Києві горіла трансформаторна підстанція на вул. Ірпінській, в результаті пожежі були знеструмлені 34 будинки. Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Згідно з повідомленням, рятувальникам повідомили про пожежу в 20:18, проте пожежники змогли почати гасити пожежу тільки після відключення працівниками підстанції "Київенерго" та письмового дозволу на роботи. Таким чином, вогонь був ліквідований о 21:44.

В результаті займання трансфоматорной підстанції були знеструмлені 34 будинки. Більшості з них електропостачання відновили, однак без світла залишаються чотири будинки.

За версією мешканців найближчих будинків, загоряння могло відбутися через те, що на станції велике навантаження через велику кількість будинків і супермаркетів.

Також повідомляється, що роботи з ремонту трансформаторної підстанції почнуться вже сьогодні. Однак робота може затягнутися через великі пошкодження.

Як повідомлялося раніше, в результаті пожежі на одному з ринків Одеси, стався увечері 22 квітня 2017 року, у цілому постраждали шість чоловік.

Нагадаємо, Кабмін виділив 45 млн гривень для проведення відновлювальних робіт в Балаклії.