ua en ru

В Києві горів Мінський ринок

В Києві горів Мінський ринок Фото: пожежа на Мінському ринку (kyiv.dsns.gov.ua)

Сталося загоряння в павільйонах

В Оболонському районі Києва, сьогодні вночі, 27 вересня, горів Мінський ринок. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби із надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як повідомляється, рятувальники встановили, що сталося загоряння в павільйонах на ринку.

"Пожежу на площі 200 кв м о 04:20 вдалося локалізувати, при цьому запобігши розповсюдженню полум’я по всій площі торгівельних павільйонів, а о 04:49 - ліквідувати", - йдеться у повідомленні.

В Києві горів Мінський ринок
В Києві горів Мінський ринок
В Києві горів Мінський ринок
В Києві горів Мінський ринок
В Києві горів Мінський ринок
В Києві горів Мінський ринок
В Києві горів Мінський ринок

Фото: пожежа на Мінському ринку (kyiv.dsns.gov.ua)

Зазначається, що на місці події було залучено 19 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 67 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Інформації щодо жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення займання з’ясовується.

Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, горів павільйон взуттєвого магазину "Взуттєвий бум". Це вже не перший випадок пожежі в даній мережі.

Так, 19 липня магазин "Взуттєвий бум" загорівся в Вінниці. Магазин знаходився на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку по вул. Коцюбинського. Вогонь знищив вітрини і частина товару, також була пошкоджена внутрішня обробка торгового закладу.

Незабаром, 17 серпня, в Запоріжжі, в магазині "Взуттєвий бум" загорілася вітрина. В результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, вчора ввечері, 26 вересня, в центрі Києва на вулиці Жилянська 49/51 трапилась пожежа у двоповерховій недіючій будівлі.

Під час пожежі жодна людина не постраждала. Правоохоронці встановлюють причини займання у двоповерховій недіючій будівлі.

Також раніше РБК-Україна писало, що на пожежах в Україні з початку року загинули майже 1,2 тис. осіб. Основними причинами виникнення пожеж, які надалі призводять до загибелі людей, є власна недбалість громадян та нехтування правилами пожежної безпеки, серед причин рятувальники виділяють паління у ліжку, перевантаження електромережі та побутових приладів.