ua en ru

У Києві двоє зловмисників здійснили збройне пограбування пункту продажу лотерей

У Києві двоє зловмисників здійснили збройне пограбування пункту продажу лотерей Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Наразі зловмисників затримано

У Києві двоє зловмисників здійснили збройне пограбування пункту продажу лотерей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 1 повідомлено про підозру двом зловмисникам, затриманим "по гарячих слідах" за скоєння озброєного нападу на приміщення закладу "Лотомаркет", що у Голосіївському районі столиці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники у балаклавах забігли до закладу та, погрожуючи касиру пістолетом, забрали з каси майже 11 тис. гривень, й втекли.

Повідомляється, що нападниками виявилися мешканці м. Ніжин Чернігівської області віком 17 та 18 років, наразі їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Харковом у селищі Мала Данилівка сьогодні вночі зловмисники підірвали банкомат та викрали касети з грішми.