ua en ru

У Києві в ДТП на Заболотного згоріло 4 автомобілі

У Києві в ДТП на Заболотного згоріло 4 автомобілі Фото: наслідки ДТП у Києві (facebook.com/patrolpolice.gov.ua)

В аварії обійшлося без потерпілих

У Києві на вулиці Академіка Заболотного 28 січня 2018 року сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої згоріло чотири автомобілі. В аварії обійшлося без потерпілих, повідомляє прес-служба Патрульної поліції України у Facebook.

Зазначено, водій вантажного автомобіля Scania рухався вулицею Академіка Заболотного від Столичного шосе в бік Одеської траси. Як встановили правоохоронці, на перехресті вулиць Академіка Заболотного та Івана Сірка водій вантажного транспортного засобу не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металічну опору, що розміщена на розділювальній смузі. Від удару металева конструкція (вагою близько 6 тон), яку перевозили в кузові вантажівки, полетіла вперед та знесла кабіну авто.

"Кабіна опинилася на зустрічній смузі й моментально спалахнула вогнем, який перекинувся ще на декілька автомобілів. На місце події прибули пожежники, які локалізували загорання. У результаті згоріли 4 автомобілі, включно з вантажівкою Scania. Також на місці працювали бригади швидкої допомоги. На щастя, у цій ДТП обійшлося без потерпілих. Лікарі оглянули всіх учасників пригоди, від шпиталізації вони відмовилися", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП на вулиці Академіка Заболотного у Києві згоріли 4 автомобілі. На винуватця аварії патрульні поліцейські...

Опубліковано Патрульна поліція України 28 січня 2018 р.

За даними відомства, на водія вантажного автомобіля Scania патрульні поліцейські оформили адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП. Наразі на місці працюють відповідні служби. Рух вулицею Академіка Заболотного частково відновлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві проспекті Свободи сталася аварія, в результаті якої отримали поранення троє осіб.