ua en ru

У Києві директора держпідприємства затримали на хабарі

У Києві директора держпідприємства затримали на хабарі Фото: затримання чиновника (facebook.com/kyiv.gp.gov.ua)

Чиновник вимагав гроші за зниження суми штрафу

У Києві під час одержання хабара у розмірі 15 тис. гривень затримали директора Державного підприємства "Київлісозахист". Правоохоронці затримали посадовця у четвер, 26 квітня, йдеться у повідомленні прес-служба прокуратури Києва в Facebook.

Правоохоронцями встановлено, що керівник лісозахисного підприємства вимагав гроші від власника земельної ділянки, котра розташовується в Обухівському районі Київської області, за сприяння у заниженні розміру відшкодування у зв’язку із вирубкою дерев на цій ділянці.

"Зокрема, посадовець пообіцяв громадянину знизити суму нарахування за зрубані дерева з 120 тис. гривень до 50 тис. гривень", - повідомляє прокуратура.

Чоловіка затримали під час одержання хабара. На даний час вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

КИЇВСЬКА ПРОКУРАТУРА ВИКРИЛА НА ХАБАРІ ДИРЕКТОРА ДЕРЖАВНОГО ЛІСОЗАХИСНОГО ПІДПРИЄМСТВА У четвер, 26 квітня 2018,...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 26 квітня 2018 р.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили затримали посадовця одного з міжрайвідділів Головного управління Служби безпеки України в Києві. Зокрема, посадовця затримали на одержанні хабара в розмірі 47,5 тис. доларів.