ua en ru

У Києві 4 центри надання адмінпослуг розпочали оформлення біометричних паспортів

У Києві 4 центри надання адмінпослуг розпочали оформлення біометричних паспортів Фото: паспорт

Наразі біометричні паспорти можна отримати у ЦНАП Дарницького, Деснянського та Печерського районів, а також у Київському міському ЦНАП

У Києві 4 центри надання адмінпослуг розпочали оформлення біометричних паспортів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної міграційної служби України.

"У 4 з 11 Центрах надання адмінпослуг Києва вже можна оформити біометричні документи - ID-паспорт та паспорт для виїзду за кордон. Найближчим часом очікується підключення також ЦНАП в інших районах Києва", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі біометричні паспорти можна отримати у центрах надання адмінпослуг Дарницького, Деснянського та Печерського районів, а також у Київському міському ЦНАП.

Загалом в Україні до оформлення біометричних документів долучилося вже 18 центрів адмінпослуг у Києві, а також Волинській, Львівській, Донецькій, Полтавській, Одеській та Харківській областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Державній міграційній службі України заявили про рекордну кількість оформлень біометричних паспортів. Наразі вже понад 3,5 млн українців оформили біометричні паспорти.