ua en ru

У Києві з 21 по 29 серпня буде частково обмежено рух транспорту на мосту ім. Патона

У Києві з 21 по 29 серпня буде частково обмежено рух транспорту на мосту ім. Патона Фото: обмеження руху (колаж РБК-Україна)

На мосту ім. Патона будуть проводитися роботи з влаштування тонкошарового захисного покриття

У Києві у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на мосту ім. А. О. Патона 21-29 серпня буде частково обмежено рух транспорту. Про це повідомляє КК "Київавтодор" Facebook.

"З 21 по 29 серпня на мосту ім. Е. А. Патона будуть проводитися роботи з влаштування тонкошарового захисного покриття, у зв'язку з чим рух транспорту буде частково обмежено", - йдеться в повідомленні.

Комунальна корпорація "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних.

До уваги учасників дорожнього руху! Рух транспорту по мосту ім. Є.Про. Патона буде частково обмежено! З 21.08.2017 до...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 19 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, у зв'язку з проведення святкових заходів до Дня Незалежності в центрі Києва буде частково обмежено рух транспорту в період з 16 по 28 серпня.

зокрема, 24 серпня буде обмежено рух в районі станцій метро "Хрещатик", "Майдан незалежності", "Золоті ворота", "Театральна". Також в цей день, у зв'язку з проведенням "Забігу у вишиванках" буде обмежено рух на лівому березі столиці, в районі житлового масиву Русанівка.