ua en ru

У Києві 18 червня обмежать рух у зв'язку з проведенням Маршу рівності

У Києві 18 червня обмежать рух у зв'язку з проведенням Маршу рівності Фото: колаж (РБК-Україна)

У центральній частині столиці тимчасово обмежать рух транспорту 18 червня

У центральній частині Києва 18 червня 2017 року буде обмежено рух у зв'язку з проведення Маршу рівності. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"18 червня з 6:00 до 14:00 в центральній частині столиці тимчасово обмежать рух транспортних засобів у зв'язку з проведенням Маршу рівності. Підписано відповідне розпорядження КМДА № 716", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, тимчасово заборонять рух на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Льва Толстого), вулиця Льва Толстого (на ділянці від вул. Тарасівській до площі Льва Толстого), вул. Антоновича (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Льва Толстого), вул. Велика Васильківська (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Павла Скоропадського), вул. Пушкінській (на ділянці від б-р Тараса Шевченка до вул. Льва Толстого), на б-рі Тараса Шевченка (на відрізку від Бессарабської площі до вул. Леонтовича в обох напрямках).

Крім того, на цей період будуть внесені зміни у маршрути руху міського наземного пасажирського транспорту, шлях слідування якого проходить в місцях проведення заходу.

У Києві 18 червня обмежать рух у зв'язку з проведенням Маршу рівності

Фото: схема руху транспорту 18 червня

Також, повідомляється, що під час проведення заходу можливе короткочасне закриття станцій метрополітену "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту".

altaltalt

Фото: схема руху транспорту 18 червня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з проведенням масових заходів у Києві столична поліція буде працювати в посиленому режимі у період з 16 по 18 червня 2017 року.