ua en ru

У Києві 17 квітня очікується різке похолодання

У Києві 17 квітня очікується різке похолодання Фото: в Києві 17 квітня очікується похолодання до 5 градусів

Вночі 17 квітня температура повітря опуститься до 0-5 градусів

У Києві очікується зниження температури повітря до 0-5 градусів вночі 17 квітня. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"За прогнозом Українського гідрометцентру, вночі 17 квітня в столиці очікується пониження температури повітря до 0-5 градусів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомляють синоптики, 17 квітня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с, температура вночі 3-5 градусів тепла, вдень 11-13 градусів.

Нагадаємо, в ніч на 15 квітня в деяких регіонах України очікуються заморозки, а 16 квітня в більшості областей Лівобережжя на ґрунті заморозки 0-5 градусів.

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що на Великдень у західних та північних областях, а також у Вінницькій області пройдуть дощі.

"Західні та північні області, а також Вінницька область, вдень на Великдень потрапляють в дощі. Південь, більшість центру і східні області будуть в сухий, переважно сонячній погоді. У ніч на неділю - скрізь сухо, лише на заході ймовірні дощі", - повідомила синоптик.