ua en ru

У Києві 15 лютого закриють станцію "Майдан Незалежності" через офіційні заходи

У Києві 15 лютого закриють станцію "Майдан Незалежності" через офіційні заходи Фото: поїзд на станції метро "Майдан Незалежності" (Андрій Коваль, РБК-Україна)

Про відкриття станції після заходів буде повідомлено додатково

У Києві станція метро "Майдан Незалежності" не працюватиме 15 лютого з початку роботи і до закінчення офіційних заходів за участю президента України Петра Порошенка. Про це повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен".

"Завтра, 15 лютого, у зв'язку з проведенням офіційних заходів за участю президента України, станція "Майдан Незалежності" не працюватиме з початку роботи і до закінчення заходів. Пересадка та станція "Хрещатик" функціонуватимуть у звичайному режимі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається .що про відкриття станції "Майдан Незалежності" після заходів буде повідомлено додатково.

Увага! Завтра, 15 лютого, у зв'язку з проведенням офіційних заходів за участю Президента України, станція «Майдан Незал...

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 14 лютого 2018 р.

Як повідомляється, завтра відзначатимуть 29-ту річницю виведення військ з Афганістану. Наразі інформація про заходи 15 лютого за участю Порошенка на сайті Адміністрації президента відсутня.

Нагадаємо, 24 лютого буде розпочато капітальний ремонт станції метро "Святошин". Вихід до проспекту Перемоги, заводу "АТЕК" та підземний перехід не працюватимуть.