ua en ru

У Києві 12 січня обмежать рух трьома мостами

У Києві 12 січня обмежать рух трьома мостами Фото: Московський міст у Києві (tov-tob.livejournal.comр)

Обмеження руху діятимуть у зв’язку із ремонтними роботами

У Києві протягом п'ятниці, 12 січня, частково буде обмежено рух транспорту трьома мостами столиці – Південним, Московським та через річку Десенка. Про це повідомляє прес-служба комунальної коронації "Київавтодор".

Зазначається, що обмеження руху діятимуть у зв’язку із ремонтними роботами. Так, на Південному мостовому переході в напрямку руху з просп. М. Бажана на Наддніпрянське шосе рух транспорту буде обмежено з 11:00 до 17:00 години.

Обмеження на Московському мосту та мосту через р. Десенка діятимуть з 11:00 до 15:00 години у напрямку руху до житлового масиву Троєщина та з 15:00 до 19:00 у напрямку руху до станції метро "Петрівка".

"Комунальна корпорація "Київавтодор" просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із ремонтними роботами", - повідомили у прес-службі.

До уваги учасників дорожнього руху! У зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде частково обмежено рух транспорту: - з...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 11 січня 2018 р.

Нагадаємо, нещодавно рух Південним та Московським мостами у зв’язку з ремонтними роботами було обмежено протягом 4 січня 2018 року.