ua en ru

У Києві до 10 квітня буде частково обмежено рух транспорту на Кільцевій дорозі

У Києві до 10 квітня буде частково обмежено рух транспорту на Кільцевій дорозі Фото: обмеження руху транспорту

Рух транспорту буде обмежено на ділянці від просп. Леся Курбаса до вул. Соборної

У Києві до 10 квітня буде частково обмежено рух транспорту на Кільцевій дорозі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Із 3 до 10 квітня в зв’язку з капітальним ремонтом дорожнього покриття на Кільцевій дорозі, на ділянці від просп. Леся Курбаса до вул. Соборної (поворот на Софіївську Борщагівку), буде обмежено рух транспорту до 4 смуг руху", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, комунальна корпорація "Київавтодор" закликає водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася вчора, 2 квітня 2017 року, у селі Драниця у Чернівецькій області загинули дві людини. В ході аварії мотоцикліст на великій швидкості здійснив наїзд на велосипедиста. В результаті ДТП велосипедист помер в кареті "швидкої допомоги". Мотоцикліста з численними травмами доставлено до реанімаційного відділення Новоселицької центральної районної лікарні. Втім, чоловік також помер.