ua en ru

У Києва у чоловіка на вулиці викрали колекцію монет вартістю 100 тис. доларів

У Києва у чоловіка на вулиці викрали колекцію монет вартістю 100 тис. доларів Фото: поліція

За даним фактом розпочато кримінальне провадження

У Дніпровському районі Києва у чоловіка на вулиці викрали колекцію монет вартістю 100 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

"До чергової частини Дніпровського управління поліції столиці надійшло повідомлення від місцевого мешканця, який повідомив, що неподалік від житлового будинку на нього напав невідомий. Зловмисник застосував газовий балончик, відібрав особисті речі та зник. Прибувши на місце події, правоохоронці, зі слів потерпілого, встановили, що зловмисник вкрав пакет, у якому була колекція монет вартістю 100 тисяч доларів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили газовий балончик "Перець-1". Також були встановлені свідки, які бачили, як зловмисник сідав у автомобіль "ВАЗ 2101".

"Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Столичні правоохоронці розшукують нападника", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Святошинському районі Києва невідомі викрали з автомобіля сумку з 1 млн гривень.