ua en ru

Київ посів друге місце серед міст з найбільш високою вартістю оренди житла, - Bloomberg

Київ посів друге місце серед міст з найбільш високою вартістю оренди житла, - Bloomberg Фото: Київ (twitter.com/kmda_official)

Київ випереджає тільки Каракас, де оренда житла обходиться у 14 місячних зарплат

Київ посів друге місце серед міст з найбільш високою вартістю оренди житла. Про це свідчить рейтинг, оприлюднений агентством Bloomberg.

Згідно з рейтингом, оренда житла в Києві обходиться у середньому в 609 доларів, що становить дві місячні зарплати (286 доларів). Відзначається, що в цьому компоненті української столиці випереджає тільки Каракас, де оренда житла обходиться у 14 місячних зарплат.

Відзначається, що в десятку міст з найменш доступним житлом також увійшли Буенос-Айрес (5-е місце), Москва (7-е місце), Пекін і Шанхай (9-е і 10-е місця).

При цьому Лондон став найдорожчим для проживання містом у Західній Європі.

Київ посів друге місце серед міст з найбільш високою вартістю оренди житла, - BloombergФото: рейтинг

Нагадаємо, в лютому повідомлялося, що в Києві аферисти здають житло за дуже низькою ціною, чим залучають потенційних жертв, у яких згодом виманюють гроші.

У кінці квітня повідомлялося, що перед музичним конкурсом Євробачення 2017 у Києві стрімко зросла оренда квартир подобово. Так, ціни на оренду квартир у столиці різко підскочили, особливо в районі Міжнародного виставкового центру біля станції метро "Лівобережна", де буде відбуватися пісенне шоу. За добу власники квартир просять у середньому 2 тис. гривень.