ua en ru

Київ витратить більше 91 млн гривень на ремонт доріг до Євробачення, - КМДА

Київ витратить більше 91 млн гривень на ремонт доріг до Євробачення, - КМДА Фото: ремонт доріг

Найдорожче обійдеться капремонт вул. Митрополита Андрея Шептицького від площі Пантелеймона Куліша до транспортної розв'язки на Лівобережній площі

У департаменті інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА) заявили, що ремонт доріг до Євробачення-2017 обійдеться Києву в 91,3 мільйона гривень, передає телеканал "112 Україна".

Зокрема, зазначається, що капітальний ремонт вул. Митрополита Андрея Шептицького від площі Пантелеймона Куліша до транспортної розв'язки на Лівобережній площі обійдеться в 48,5 млн гривень, а капітальний ремонт вул. Р. Окіпної від автомобільного моста через Русанівський канал до Лівобережної площі з транспортною розв'язкою на Лівобережній площі - в 30,2 млн гривень.

При цьому повідомляється, що будівництво трьох світлофорних об'єктів біля Міжнародного виставкового центру та ремонт асфальтобетонного покриття моста Метро через р. Дніпро з фарбуванням перильного огородження разом обійдуться в 6,2 млн гривень (вартість кожного - 3,1 млн гривень).

Крім того, капітальний ремонт Русанівської набережної від моста Патона до автомобільного моста через Русанівський канал і ремонт асфальтобетонного покриття моста Метро через р. Дніпро з ремонтом перильного огородження разом будуть коштувати 4 млн гривень (вартість кожного - 2 млн гривень).

Нагадаємо, Державне агентство автомобільних доріг України готує проекти на роботи вартістю 18 млрд гривень.