ua en ru

Київ підготував 700 одиниць снігоприбиральної техніки

Київ підготував 700 одиниць снігоприбиральної техніки Фото: снігоприбиральна техніка

У КМДА зазначили, що вся техніка оснащена проблисковими маячками

Київська влада підготували понад 700 одиниць снігоприбиральної техніки,ще більше 30 одиниць малої механізації - на стадії закупівлі. Про це журналістам повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, передає прес-служба Київміськадміністрації.

Чиновник зазначив, що "Київавтодор" вже заготовив більш 34,3 тис. тонн посипного матеріалу, ще 2,5 тисяч тонн - це запаси Жеків для посипання вулиць і дворів.

"Ми оснастили техніку, яка буде прибирати на дорогах, сигнальними (проблисковими) маячками, які дозволять ідентифікувати снігоприбиральну техніку. Також спільно з керівництвом Київської області ми створили робочу групу, яка буде займатися організацією роботи комунальних, дорожніх служб в негоду ", - підкреслив заступник голови КМДА.

Пантелєєв також зазначив, що міська влада також наполегливо буде звертатися до власників легкових авто, щоб, по можливості, в снігопади машини залишалися в гаражі або на стоянках.

Нагадаємо, раніше "Укравтодор" повідомив, всі дорожні підприємства готові до боротьби з наслідками перших холодів - дощем і ожеледицею.