ua en ru

Київ вдень і вночі: 5 сезон 1 серія дивитись онлайн

Київ вдень і вночі: 5 сезон 1 серія дивитись онлайн Фото: Заставка "Київ вдень і вночі" (kyivdennoch.novy.tv)

Київ вдень і вночі: 5 сезон 1 серія можна дивитись онлайн на Styler. Перша серія серіалу про життя у столиці вийшла 28.08.2018

Київ вдень і вночі: 5 сезон — це абсолютно нова історія про життя, кохання, проблеми і їх подолання жителями столиці. У 1 серії від 28.08.2018 5 сезону Київ вдень та вночі Аліна та Настя шукають квартиру разом. Семен віддав свій єдиний варіант оренди Ярославі. Всі дівчата зустрілися в квартирі на Дніпровській, де і лишилися жити. Паша та Макс святкують початок нового життя. Аліна та Настя ідуть до клубу, де зустрічають Назара. Шахрай, який віджав бізнес у батька Рити, запропонував їм роботу. Виявилося, що його знає і Семен. Дивіться початок нової унікальної історії у нас на Styler.

Відео: Київ вночі і вдень — 5 сезон 1 серія (YouTube/Новый канал)

П'ятий сезон покаже абсолютно нових героїв і нові сюжети. У четвертому сезоні дійшли до логічного завершення історії практично всіх попередніх учасників. У перших серіях з'явиться відомий глядачам Максим "Фізрук" Сосновський, який брав участь у шоу "Топ-модель по-українськи".

До речі, якщо в минулому сезоні на українську перейшов закадровий голос серіаліті Костя Войтенко, то в новому рідною мовою заговорять всі герої серіаліті.

В об'єктиві п'ятого сезону – історії трьох подруг, мета яких – підкорити Київ. Любов, дружба, зрадництва й розчарування – серіаліті покаже реальне життя і реальні проблеми молоді. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити онлайн-трансляцію шоу.

До речі, стали відомі деталі нового сезону шоу "Київ вдень і вночі".

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіаліті Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.

Відео: (video.rbc.ua)