ua en ru

КМДА: У новорічні свята дорожні служби Києва будуть працювати у цілодобовому режимі.

У новорічні свята дорожні служби Києва будуть працювати у цілодобовому режимі. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валерій Міронов. За його словами, особливу увагу у святкові дні фахівці звернуть на місця масових гулянь - центральні площі та дороги, катки, парки, алеї, а також підходи до них та території навкруги.
У режимі цілодобового чергування та готовності перебуває спецтехніка - це солерозкидувачі, трактори з очищувальним обладнанням, вантажна посипальна техніка, снігоочищувачі та сніговантажівки у кількості 298 одиниць.
Корпорація "Київавтодор" наразі має в наявності 21 т технічної солі та 2 тис 1 т фракційних матеріалів (пісок, щебінь тощо).
Згідно з останніми повідомленнями Гідрометцентру МНС України, з 28 грудня в Україні знову похолодає, і температура складатиме 0...-5 градусів.
В період снігопаду або ожеледиці в Києві за добу здійснюється 6-7 циклів посипання вулично-шляхової мережі міста протиожеледними матеріалами. Обробка проїжджих частин виконується через кожні 3-4 години, якщо немає суттєвих перешкод руху спецтехніки на дорогах.
З початку зимового сезону "Київавтодор" використав для обробки спусків та підйомів 522 т фракційних матеріалів та 9 т технічної солі для обробки доріг.