ua en ru

КМДА заявляє про достатну кількість продовольства у столиці

У продовольчій торговельній мережі Києва є достатньо продовольства.

У продовольчій торговельній мережі Києва є достатньо продовольства. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Управління торгівлі Департаменту промисловості та розвитку підприємництва запевняє - стан справ продовольчої торговельній мережі столиці стабільний. Збільшення попиту на продукти першої необхідності, яке спостерігається в закладах торгівлі, викликане поширенням недостовірної інформації про можливий дефіцит товарів", - йдеться в повідомленні.

Керівництво столиці тримає на контролі ситуацію з наявністю продовольчих товарів та закликає жителів столиці не панікувати.

"У Департаменті промисловості і розвитку підприємництва інформують - результати оперативного моніторингу роздрібно-торговій мережі показали, що майже всі заклади торгівлі, крім частини магазинів, розташованих в епіцентрі подій, що працюють у звичайному режимі. Всі торговельні мережі мають достатні запаси продуктів харчування та товарів першої необхідності", - наголошується в повідомленні.