ua en ru

КМДА замінить інформаційні покажчики на будинках та зробить єдиний квиток на матчі Євро-2012

Столичні служби замінять інформаційні покажчики на будинках та вказівники на автошляхах до Євро-2012 не лише в межах 1,5-кілометрової зони навколо НСК " Олімпійський ", а й усюди в місті.

Усі вони матимуть латинську транслітерацію, щоб туристи могли вільно орієнтуватися у столиці, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на заступника голови КМДА з питань підготовки Києва до Євро-2012 Анатолія Голубченко.

Протягом 2011 року комунальні дорожні служби відновлюватимуть автошляхи столиці як в 1,5-км зоні, так і загалом містом. Зокрема передбачається здійснити капітальний ремонт бульвару Лесі Українки, провулку Лабораторного, проспекту Бажана та проспекту Перемоги. Також наприкінці січня розпочнеться реконструкція Троїцької площі відповідно до проекту, затвердженого містобудівною радою Києва.

Заступник голови КМДА також поінформував, що згідно із розробленою концепцією приймаючого міста, туристам-вболівальникам буде запропонований єдиний квиток на матчі Чемпіонату Європи в столиці , у вартість якого також входитиме проживання в обраному готелі та відвідування бажаних туристичних маршрутів.
Як зауважив А.Голубченко, планується також розробити єдиний зразок проїзного квитка, який матиме єдину ціну та буде дійсним у будь-якому виді громадського транспорту.