ua en ru

КМДА: За час проведення Євро-2012 за медичною допомогою в Києві звернулися 464 особи

За час проведення Євро-2012 за медичною допомогою в Києві звернулися 464 особи. Про це сьогодні на розширеній апаратній нараді у Київській міській державній адміністрації (КМДА) повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За весь час за медичною допомогою звернулися 464 особи, з них 322 - іноземні громадяни. Амбулаторна допомога була надана 392 особам, з них 263 - іноземні громадяни. Госпіталізовано за цей час було 71 особу, з них 60 - іноземні громадяни", - сказав Голубченко.

За його словами, станом на сьогодні на 9:00 в лікарні залишилися три госпіталізовані особи. Крім того, як повідомив Голубченко, випадків смерті та спалахів епідемії за час проведення Євро-2012 не було зафіксовано.

"Випадків смерті за зазначений період на госпітальному етапі та в стаціонарах не відмічається. Масових надзвичайних подій та нещасних випадків, спалахів інфекційних захворювань в зазначеному періоді не відмічається", - сказав заступник голови КМДА.

Нагадаємо, всього в Україні за час проведення Євро-2012 за медичною допомогою звернулося 1,1 тис. футбольних уболівальників.