ua en ru

КМДА затвердила проект реконструкції центра репродуктивної та перинатальної медицини на Оболоні

На проспекті Героїв Сталінграду, 16 в Оболонському районі столиці буде реконструйовано та відремонтовано з подальшим обладнанням приміщень Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини. Відповідний проект своїм розпорядженням затвердив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
Згідно з техніко-економічними показниками, реконструкція триватиме на шести поверхах. Загальний будівельний об'єм складе 3 тис. 162,6 кв. м. Це дасть пропускну спроможність центру - 101 ліжко-місце та робочих місць на 75 осіб. Даний проект рекомендувало до затвердження державне підприємство "Спеціалізована державна експертна організація - Центральна служба Української державної будівельної експертизи" ДП "Укрдержбудекспертиза".
Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини є основною клінічною та науковою базою кафедри акушерства, гінекології та репродуктології НМАПО імені П.Л. Шупика.