ua en ru

У КМДА повідомили, як працюватиме транспорт на новорічні свята

У КМДА повідомили, як працюватиме транспорт на новорічні свята Фото: новорічні свята (РБК-Україна)

У новорічну ніч транспорт у Києві працюватиме на 3 години довше

У Київській міській державній адміністрації повідомили, як працюватиме транспорт на новорічні свята. Про це йдеться у повідомленні на сайті КМДА.

"У роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, які курсують через місце проведення культурно-мистецького проекту "Неорік на Софії" будуть внесені зміни. Також планується продовжити роботу міського пасажирського транспорту на три години та забезпечити цілодобову роботу фунікулеру в новорічну ніч. Про зміни руху транспорту буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що на час проведення новорічних та різдвяних заходів у у Києві, з 2 грудня 2017 року до 31 січня 2018 року, на вул. Хрещатик щосуботи, щонеділі, а також у святкові та неробочі дні буде дозволено рух транспортних засобів.

Разом з тим, зазначається, що з 29 листопада до 31 січня буде обмежено рух транспортних засобів (окрім міського наземного пасажирського транспорту) вздовж Володимирського проїзду - від будинку № 23 на вулиці Софіївській до Михайлівської площі та на вул. Володимирській - від Рильського провулку до Володимирського проїзду.

Також зазначається, що вздовж Володимирського проїзду: від вул. Малої Житомирської до Михайлівської площі з 29 листопада до 31 січня буде заборонено рух всіх видів транспорту.

Крім того, буде заборонено рух транспорту вздовж Володимирського проїзду, від вул. Софійської до Михайлівської площі, а також на вул. Володимирській, на ділянці від пров. Рильського до Володимирського проїзду:

  • з 16:00 до 21:00 19 грудня,
  • з 20:00 31 грудня до 3:00 1 січня,
  • з 14:00 до 21:00 1 січня,
  • з 12:00 до 15:00 7 січня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новорічні свята 2018 в Україні триватимуть 6 днів. У січні 2018 року офіційними святковими днями є 1 січня і 7 січня, згідно зі ст. 73 КЗпП України. Таким чином, перші вихідні на Новий рік 2018 триватимуть з суботи 30 грудня по понеділок 1 січня.