ua en ru

КМДА: З 31 жовтня в столиці буде утворено 10 РДА, підпорядкованих мерії

В столиці з 31 жовтня 2010 р. в столиці будуть утворені районні в місті Києві державні адміністрації, підпорядковані мерії: Голосіївська, Дарницька, Деснянська, Дніпровська, Оболонська, Печерська, Подільська, Святошинська, Солом'янська та Шевченківська. Відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації підписано 22 вересня 2010 р. на виконання рішення Київської міської ради від 9 вересня 2010 р. №7/4819, повідомляє прес-служба столичної влади.

Відповідно до документа, створено Міську комісію з координації питань, пов'язаних з припиненням районних рад та їх виконавчих органів, та ліквідаційні комісії. Очолив міську комісію перший заступник голови КМДА Олександр Попов, до її складу увійшли заступники голови Київської міськдержадміністрації, голови депутатських фракцій та депутати Київради, начальники головних управлінь.
Ліквідаційним комісіям та головам РДА доручено вжити всіх необхідних заходів, щоб унеможливити порушення прав населення міста і не допустити погіршення умов проживання та обслуговування киян під час здійснення ліквідації районних рад та адміністрацій.