ua en ru

Євромайдан: КМДА працює у штатному режимі

Структурні підрозділи Київської міської державної адміністрації (КМДА), які розташовані поза будівлею на вул. Хрещатик, 36, наразі працюють у штабному режимі, аби забезпечити нормальну життєдіяльність міста. Про це повідомила прес-служби КМДА.

Структурні підрозділи Київської міської державної адміністрації (КМДА), які розташовані поза будівлею на вул. Хрещатик, 36, наразі працюють у штабному режимі, аби забезпечити нормальну життєдіяльність міста. Про це повідомила прес-служби КМДА (фото, відео).

Органи КМДА працюють, незважаючи на Євромайдан і події, що відбулися вчора, коли мітингуючі захопили будівлю на Хрещатику.

"Департаменти, управління та інші структури КМДА працюють. Забезпечується стабільна робота медичних та освітніх закладів, громадського транспорту, комунальних служб тощо", - йдеться в повідомленні.

Євромайдан: КМДА працює у штатному режимі

фото: Facebook/Aronets

Проте, як повідомляється, дещо ускладнено роботу апарату КМДА, який розташовано у будівлі на вул. Хрещатик, 36.

Так, частково заблокована робота управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату КМДА - не працюють електронні адреси acred@kma.gov.ua, zapyt@kma.gov.ua.

Зазначимо, що вчора в ефірі телеканалу ТСН, який подав у відставку у зв'язку з розгоном Евромайдана в ніч на 30 листопада, начальник київської міліції Валерій Коряк запевнив, що штурму будівлі КМДА не буде.