ua en ru

КМДА запросила волонтерів до співпраці у випадку повені

КМДА запросила волонтерів до співпраці у випадку повені. Про це заявив виконуючий обов'язки першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко під час телемарафону на телеканалі "Київ", повідомляє прес-служба КМДА.

"Від імені міської влади, киян і себе особисто дякую всім добровольцям, які у складні для Києва дні робили велику справу, і запрошую всіх небайдужих до співпрвці. Зокрема, нам може знадобитись ваша посильна допомога у інформуванні громадян у разі надзвичайної ситуації, у виникненні будь-яких комунальних, екологічних та інших проблем у місті. Разом ми зможемо зробити набагато більше і оперативніше відреагувати", - зазначив Голубченко.

"Міська влада високо цінує таку підтримку та допомогу і запрошує волонтерів до плідної співпраці у майбутньому. Зважаючи на ймовірну повінь у столиці через різке танення великої кількості снігу, таке співробітництво буде надзвичайно корисним та необхідним. Хоча й фахівці заспокоюють: повені у Києві очікувати не варто, однак столична міськадміністрація мобілізувала усі сили для попередження підтоплень та оперативної ліквідації їхніх наслідків. І тут може стати у нагоді допомога волонтерів", - йдеться в повідомленні КМДА.

Крім того, повідомляється, що при міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій працюватиме окрема група, яка налагоджуватиме контакти та триматиме постійний зв'язок із волонтерами. Відповідальним за координацію волонтерів визначено Влада Шелокова.

Читайте також: Нова карта проблемних місць підтоплення Києва (фото)