ua en ru

КМДА підготувала проект про зниження тарифів на опалення та гаряче водопостачання

Київська міська державна адміністрація підготувала проект про зниження тарифів на опалення та гаряче водопостачання в столиці.

Київська міська державна адміністрація підготувала проект про зниження тарифів на опалення та гаряче водопостачання в столиці. Про це повідомляє прес-служба міськадміністрації.

"Згідно з розпорядженням (Кабінету міністрів) передбачається зменшення тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води виконавцям для розрахунків з бюджетними установами та іншими споживачами в зоні постачання ПАТ "Київенерго", - йдеться в повідомленні.

Після підписання документ набуде чинності з дня оприлюднення. Після набрання чинності цього розпорядження, виконавець послуг не менше ніж за 15 днів до моменту введення у дію тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення повідомляє про їх зміну споживачів з посиланням на розпорядження.

Тарифи вводяться в дію з першого числа наступного місяця після спливу терміну повідомлення споживачів про зміну тарифів.