ua en ru

КМДА має намір створити туристичний сайт Києва

Київська міська державна адміністрація (КМДА) має намір створити туристичний сайт Києва.

Київська міська державна адміністрація (КМДА) має намір створити туристичний сайт Києва. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час першого засідання міжвідомчої міської ради з питань туризму і екскурсій, передає прес-служба КМДА.

Так, Старостенко заявила, що зараз необхідно упорядкувати офіційні веб-сайти Києва, зокрема, виділити один багатофункціональний туристичний сайт міста з перехресним посиланням на сайт КМДА.

Крім цього, вона зазначила, що Києву не вистачає інфраструктури і системи навігації, яка допомогла б туристу зорієнтуватися у програмі свого візиту і вибрати найбільш цікаві маршрути.

"У всьому світі розвинутою практикою, яка вирішує подібні задачі, є зонування міста за основними туристичними маршрутами", - пояснила вона.

За словами заступника голови КМДА, такі маршрути повинні бути оснащені необхідними навігацією українською та англійською мовами.

"На маршрутах варто розмістити туристично привабливі елементи, а також відповідні покажчики, довідкові туристичні служби та необхідні елементи інфраструктури. Крім того, слід організувати правильні туристичні офіси: в кожній із зон, а також в аеропортах та на центральних вокзалах якісно реорганізувати роботу існуючих інформаційних центрів із значним розширенням сервісу, орієнтованого на клієнта", - зазначила Старостенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що столична влада створюють Фонд розвитку Києва для залучення іноземних інвестицій.