ua en ru

КМДА до травня 2012 р. проведе реконструкцію Андріївського узвозу вартістю 50 млн грн, - Попов

Київська міська державна адміністрація (КМДА) до травня 2012 р. проведе реконструкцію Андріївського узвозу вартістю 50 млн грн. Про це повідомив голова КМДА Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми поставили завдання, щоб до дня міста, до кінця травня, наступного року ми навели тут порядок. Дуже серйозне питання - це інженерні мережі, вони будуть всі замінені, тому що є в дуже складному стані. Це обійдеться нам близько в 50 млн грн, але це все на півстоліття гарантовано, ми не будемо мати з цим проблеми", - сказав Попов.
За його словами, на Андріївському узвозі також будуть завершені всі будівництва, реконструйовані всі фасади та впорядковані території в історичному вигляді зручному та комфортному як для туристів, так і для митців, які працюють на узвозі.
"Ми визначили, що найкращим варіантом порозуміння у цих всіх питаннях була б організація органів самоорганізації населення, прийняття, можливо, навіть власного статуту чи маніфесту, який би був, скажемо так, законом всієї вулиці", - додав Попов.
Також він зазначив, що наразі ведуться проектні роботи по реконструкції узвозу.