ua en ru

КМДА: Андріївський узвіз тимчасово закритий для руху автотранспорту

Андріївський узвіз тимчасово закритий для руху автомобілів, окрім транспорту спеціального призначення. Зокрема, заборонено проїзд узвозом від вул. Володимирської до вул. Покровської, повідомляє прес-служба КМДА.

Обмеження автомобільного руху пов'язане з виконання робіт із ремонту, реставрації, благоустрою, реконструкції інженерних мереж, ремонту покриття пішохідних тротуарів та проїжджої частини узвозу.
Нагадаємо, у рамках реконструкції Андріївського узвозу передбачена реконструкція мереж каналізації, водо- і теплопостачання, реставрація бруківки, а також озеленення і благоустрій вулиці. Крім того, передбачається виконати в єдиному стилі ліхтарі, лави, вивіски на будинках тощо.
Заплановано здійснити реставрацію фасадів. У залежності від статусу будинку це завдання ляже на власників споруд: району, міста або приватних осіб чи компаній.
Завершити роботи з благоустрою території, ремонту забудови та реконструкції інженерних мереж на Андріївському узвозі заплановано до початку чемпіонату Євро-2012.