ua en ru

Key Man Forum 2017: як забезпечити сталий розвиток бізнесу в реаліях України

Key Man Forum 2017: як забезпечити сталий розвиток бізнесу в реаліях України

19-20 вересня у Києві пройде міжнародний Key Man Forum 2017 під гаслом "Тиск сьогодення та виклики майбутнього для бізнесу".

Чому саме ця зустріч може стати поштовхом для українських підприємців і як вона вплине на розуміння розвитку бізнесу в реаліях України? Розберемося далі.

Які актуальні проблеми ми зараз бачимо в українському бізнес-секторі

Говорячи про зовнішні фактори (чинники середовища), найбільш актуальними для українського бізнесу є такі бар'єри: високі ціни на енергоносії, нестабільна політична ситуація, яку важко спрогнозувати, дефіцит оборотних коштів, надмірний податковий тиск, нестабільний курс національної валюти і високий рівень корупції

Це ті фактори, на які українські бізнесмени не в змозі глобально вплинути. Але ці фактори потрібно враховувати і навчитися будувати свій бізнес в умовах їх існування.

Є й інші бар'єри для розвитку, які не менш актуальні. Це — внутрішні чинники (фактори кваліфікації): відсутність кваліфікованих кадрів, сильні конкуренти, неефективний менеджмент, розвиток технологій, які складно впроваджувати, брак управлінських компетенцій. Ці бар'єри залежать від управлінців і їх професійних здібностей.

Проблеми кваліфікації можна перетворити в переваги бізнесу. Саме це є ключовим завданням Key Man Forum 2017.

Як вирішити проблеми українського бізнесу

Поточна ситуація української економіки така, що очікування є найгіршою стратегією компанії. Ринок переживає льодовиковий період. У ньому виживають найсильніші. Як стати таким? Відповідь на це питання можна знайти на майбутню подію.

Систематизувати досвід і освоїти нові професійні методики для управлінців — завдання першого розряду. За допомогою такої конкурентної переваги у бізнесу є всі шанси вижити і успішно розвиватися в будь-яких умовах.

Key Man Forum 2017 — це 22 години в середовищі, яка дає поштовх управлінцям до освоєння передових методик, а також спілкування з ТОП-9 спікерами і 350 потенційними партнерами та однодумцями.

Ключове завдання форуму — дати кожному учаснику імпульс для повного перегляду власної життєвої і бізнес-стратегії, а також бачення для наступного кроку — виходу на новий рівень результатів.

Програма зустрічі заснована на 12 виступах про лідерство, стратегічне управління, баченні майбутнього бізнесу, управлінської боротьбі, емоційному інтелекті, бренд компанії, професійних переговорах. Жодних теоретичних міркувань, лише керівництво до дії і реальні інструменти.

Зарубіжний досвід

Спікерами Key Man Forum 2017 виступлять топові бізнес-тренери та коучери перших осіб, CEO великих консалтингових компаній і автори міжнародних бестселерів по бізнес-стратегій з Латвії, Білорусі, Естонії та України.

ТОП-9 спікерів заходу:

  • Володимир Тарасов — соціальний технолог, автор і розробник ділових ігор і тренінгів, які впроваджуються на всьому пострадянському просторі і в США.
  • Олександр Фрідман — експерт з менеджменту та
    професійної експлуатації персоналу. Стаж: 24 роки. Керуючий партнер консалтингової компанії Amadeus Group.
  • Олександр Кіндратович — професійний
    парламентер. Засновник "Школи переговорів". Стаж: 25 років переговорної практики.
  • Микола Сапсан — експерт у сфері лідерства. Засновник і президент бізнес-школи "OVITTA". Стаж в бізнесі: 26 років.
  • Ігор Папуша — Експерт у сфері самоактуалізації. Засновник "Східно-Європейського інституту коучингу". Стаж в преподавательстве: 20 років, 10 років — у управленчестве.
  • Андрій Длігач — ГЕНЕРАЛЬНИЙ директор групи компаній Advanter Group. 20 років досвіду в консалтингу щодо стратегічного управління, маркетингу, маркетинговим дослідженням.
  • Сергій Глущенко — бізнес-консультант, бізнес-тренер, фахівець в області діагностики бізнесу, формування стратегій розвитку, підбору персоналу.
  • Катерина Ковальчук — експерт-консультант, співавтор комплексної програми розвитку "Система партнерської домовленості"
  • Секретний Спікер — ім'я дев'ятого учасника організатори навмисно не розкривають.

Більше інформації про кожному спікера можна знайти на офіційному сайті заходи.

Результати участі

Участь в Key Man Forum 2017 дає бізнесмену або топ-менеджеру необхідні інструменти і стратегії для виведення бізнесу на новий рівень розвитку:

  • Живе спілкування зі спікерами та колегами, обговорення реальних проблем і знаходження шляхів їх вирішення.
  • Формування нового бачення майбутнього Вашого бізнесу.
  • Консультації від найкращих експертів, практиків, коучів, вчених і візіонерів у досягненні Ваших цілей.
  • Придбання мислення стратега і тактика, здатного приймати правильні рішення, рухатися вперед і перемагати.
  • Набуття навичок професійного парламентера для досягнення згоди з потрібними для розвитку людьми.
  • Занурення в середовище професійних лідерів, які взаємодіє і створюють нові ідеї, нові інструменти, нові проекти. Можливість знайти партнера і наставника, які стануть активами для досягнення перших позицій на ринку.

Організатор

Організатор заходу — школа бізнес-освіти нового покоління OVITTA Business School. Основна діяльність бізнес-школи побудована на створенні спеціальних програм для ефективного розвитку перших осіб компаній та бізнесу в цілому.

Підхід OVITTA до створення навчальних заходів демонструє рівень майбутньої події:

  • Насамперед, фокус Key Man Forum 2017 спрямований на практичний аспект — експерти форуму, крім особистих теоретичних розробок, мають велику практику управління бізнесом та бізнес-консалтингу.
  • Розвиток навичок бізнес-адміністрування та інших базових компетенцій керівника, дозволять керівникові вибудовувати більш цілісні структури власного бізнесу.
  • Актуальність — навчальна програма Key Man Forum 2017 є авторською розробкою 9 топових фахівців, які тримають руку на пульсі ринкових змін і дають найактуальнішу і випробувану на практиці інформацію і живий досвід.

Щоб зареєструватися на захід і дізнатися більше інформації, відвідайте сайт Key Man Forum 2017.