ua en ru

Кернес вважає заслуженим отримання членом Ради федерації РФ звання почесного громадянина Харкова

Мер Харкова Геннадій Кернес вважає заслуженим отримання членом Ради федерації Росії Олександром Шишкіним звання почесного громадянина Харкова.

Мер Харкова Геннадій Кернес вважає заслуженим отримання членом Ради федерації Росії Олександром Шишкіним звання почесного громадянина Харкова. Про це Кернес заявив сьогодні на прес-конференції, повідомляє прес-служба міськради.

Коментуючи присвоєння звання почесних громадян Харкова Олександру Шишкіну і Павлу Фуксу, Кернес зазначив, що ці люди, в першу чергу, - "меценати, які будують храми, дарують місту пам'ятники, займаються увічненням пам'яті часів Великої Вітчизняної війни, а також допомагають відроджувати міську інфраструктуру в цілому".

За словами Кернеса, ці меценати, можливо, візьмуть участь у майбутній встановлення пам'ятників гетьману Сагайдачному і отаману Сірку.

Нагадаємо, сьогодні міськрада Харкова присвоїла звання почесного громадянина міста члену Ради Федерації Росії Олександр Шишкін, який, за словами глави МВС України Арсена Авакова, підтримав анексію Криму. Крім того, нардеп від "Батьківщини" Андрій Павловський заявив, що у Верховній Раді України ініціюють розпуск Харківської міської ради у зв'язку з даним рішенням.