ua en ru

Керченська переправа так само закрита через сильний вітер

Керченська переправа так само закрита через сильний вітер
Вантажна і пасажирська лінії Керченської поромної переправи станом на ранок 23 листопада залишаються закритими через сильний вітер, штормове попередження може триватиме до 25 листопада.

Вантажна і пасажирська лінії Керченської поромної переправи станом на ранок 23 листопада залишаються закритими через сильний вітер, штормове попередження може триватиме до 25 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Єдиної транспортної дирекції".

"З 08:00 спостерігається зменшення сили вітру до 12-14 м/с. Якщо така погода збережеться, буде прийнято рішення про запуск пробних рейсів поромів. Однак, штормове попередження зберігається до 25 листопада включно", - йдеться в повідомленні.

За останньою інформацією оперативного чергового в порту "Кавказ" своєї черги на пором очікують до 260 легкових а/м, в порту "Крим" - до 160 а/м.

Також повідомляється, що в даний час своєї черги на навантаження на вантажний лінії очікують: у Слов'янську-на-Кубані - 326 вантажних а/м, в порту Новоросійськ - 257 вантажних а/м, у Керченському морському торговому порту - 492 вантажних а/м.

Нагадаємо, Керченська переправа закрита з 21 листопада.