ua en ru

Кожен громадянин зазнав збитків від офшорів чиновників, - Наливайченко

Кожен громадянин зазнав збитків від офшорів чиновників, - Наливайченко Фото: Валентин Наливайченко на мирній акції протесту під АПУ

Кожен громадянин зазнав збитків від використання офшорів чиновниками. Про це заявив лідер руху "Справедливість" Валентин Наливайченко на мирній акції протесту під будівлею Адміністрації президента, повідомляє прес-служба політика.

Як зазначається, тисяча учасників протесту руху "Справедливість" принесли десятки тисяч звернень від людей, які стали жертвами офшорів та корупції влади. Усього в АП було передано 300 томів із заявами постраждалих.

Кожен громадянин зазнав збитків від офшорів чиновників, - НаливайченкоКожен громадянин зазнав збитків від офшорів чиновників, - Наливайченко"Ми показали владі свою силу і згуртованість. Ми не зійдемо з нашого шляху. Люди зі всієї України - з нами! Час діяти, час приєднатися кожному! Досить брехні, досить красти!", - заявив Валентин Наливайченко під час виступу.

Лідер руху "Справедливість" також заявив, що "клан" у владі на чолі з головою Національного банку Валерією Гонтаревою "обікрав людей, обвалив гривню, перетворив всю державу на сліпий траст, тому вимоги простих людей законні і вони мають право на мирні акції протесту".

Кожен громадянин зазнав збитків від офшорів чиновників, - НаливайченкоЗа даними прес-служби, будівлю АПУ було закрито парканом. "Прийшовши до влади на хвилі народного піднесення і довіри, влада розтоптала надії ошуканих і обкрадених нею людей на краще життя. Не виконала своїх обіцянок і зобов'язань перед учасниками Майдану Гідності, героями Небесної Сотні, перед всім українським народом!", - зазначив екс-голова СБУ.

"Вони - мародери під час війни!", - додав Наливайченко і запевнив, що рух "Справедливість" посилить протести і тиск на владу, якщо "корупціонери-депутати, не будуть заарештовані, а їхні награбовані кошти не буде повернуто у бюджет".

Кожен громадянин зазнав збитків від офшорів чиновників, - Наливайченко