ua en ru

На кожну гру "Шахтар" виходить з думками про перемогу, - Фонсека

На кожну гру "Шахтар" виходить з думками про перемогу, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Наставник "гірників" прокоментував матч

Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека залишився задоволеним перемогою над "Гентом" у Лізі Європи. Про це повідомляє сайт "Шахтаря".

"Це був хороший матч. Я впевнений, що всі, хто були на стадіоні, залишилися задоволені такою кількістю голів, атмосфера була фантастичною. Якщо говорити про гру, то ми зустрілися з дуже хорошою командою, яка на своєму стадіоні жодного разу не тільки не програвала, але навіть не грала внічию. Ми почали матч з пропущеного гола. Звичайно, було неприємно пропускати на перших секундах, але в підсумку ми провели чудовий поєдинок. Неприємно було пропускати в кінці два м'ячі, але все одно це була чудова гра", сказав Фонсека.

"Гравці "Шахтаря" довели, що вони — не егоїсти. Не важливо, хто забиває. Важливо, що створюються моменти, у нас було їх більше. Ми добре проявили себе в атаці, і це не може не радувати. Ніхто не очікував, що пропустимо на початку. А в кінці вже трохи розслабилися. Але все одно це ніяк не відображається на настрої команди, ми дуже задоволені перемогою", - продовжив тренер.

"Я дуже радий перемозі. Ми виграли чотири матчі, забили 10 голів найтяжчого супернику, виграли там, де ніхто не вигравав ще в цьому сезоні. Я щасливий, але не до кінця, тому що, пропускаючи, ти не можеш бути задоволеним до кінця. Перше місце в групі – перевага для нас. Є можливість проводити ротацію, давати хлопцям відпочивати з-за величезної кількості матчів. Але на кожну гру ми виходимо з думками про перемогу. Так буде і далі", - додав португалець.

Нагадаємо, "Шахтар" виграв матч з рахунком 5-3, що вивів "гірників" в плей-офф Ліги Європи.