ua en ru

У Казахстані на шахті стався викид метану, є загиблі

У Казахстані на шахті стався викид метану, є загиблі Фото: шахта (Pixabаy)

У результаті викиду метану загинули троє шахтарів

В Казахстані в місті Шахтинск Карагандинської області на шахті "Казахстанська" вранці, 31 серпня, при викиді метану загинули троє шахтарів. Про це повідомляє Tengrinews з посиланням на офіційного представника Комітету з надзвичайних ситуацій МВС Казахстану Руслана Иманкулова.

"Близько 4 години ранку стався раптовий викид метану. В шахті, за попередніми даними, перебувало 136 осіб. При цьому на аварійній дільниці, за попередніми даними, залишалися чотири людини. За наявною на даний момент інформацією, три людини без ознак життя були виявлені працівниками шахти. На місці працюють фахівці професійної воєнізованої аварійно-рятувальної служби Комітету індустріального розвитку та промислової безпеки СВІТ РК", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху на шахті в Колумбії шість людей загинули і одна постраждала. Пригода сталася увечері 28 липня 2017 року в західному муніципалітеті Буритика.

Як повідомляється, співробітники департаменту прибули в місто для участі в рятувальній операції. Пожежні служби з найближчих околиць також прийшли на підмогу, враховуючи те, що в цій місцевості немає своєї пожежної служби.