ua en ru

Катеринчук заявив про ліквідацію своєї фракції у Київраді

Лідер "Європейської партії" Микола Катеринчук заявив про припинення роботи блоку Миколи Катеринчука у Київраді, з 3 червня фракцію ліквідовано. Про це він заявив в ході прес-конференції, передає телеканал ТВі.

Також народний депутат зазначив, що має намір блокувати роботу вже нелегітимної Київради. Додав, що готовий до можливих виборів, які, на його думку, в інтересах влади і провладного кандидата проведуть вже в серпні, коли електорат опозиційних кандидатів буде за межами Києва, а в місті залишаться прихильники Олександра Попова. Катеринчук має намір балотуватися на посаду київського мера.

Свою кандидатуру він готовий зняти на користь Віталія Кличка та ще кількох можливих претендентів. А от для Петра Порошенка, якщо той надумає балотуватися, Катеринчук свою кандидатуру знімати не буде.

Зазначимо, що з 2 червня Київська міська рада перестає бути легітимним органом. КС озвучив рішення, згідно з яким вибори київського міського голови і депутатів Київради відбудуться в останню неділю жовтня 2015 р.

Читайте також: Депутати від Блоку Катеринчука у Київраді поки не планують здавати мандати