ua en ru

Катастрофа під Смоленськом: у Кремлі відмовилися коментувати висновки польських експертів

Катастрофа під Смоленськом: у Кремлі відмовилися коментувати висновки польських експертів Фото: Дмитро Пєсков

У Кремлі вважають, що записи розмов пілотів та диспетчерів не відповідають висновкам Польщі

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі не вважають можливим коментувати висновки, які зробила напередодні польська урядова комісія. Про це повідомляє ТАСС.

Пєсков заявив, що в Кремлі не вважають можливим коментувати висновки, які зробила напередодні польська урядова підкомісія, яка займається розслідуванням причин катастрофи літака президента Польщі Леха Качиньського під Смоленськом сім років тому.

Члени підкомісії прийшли до висновку, що причиною катастрофи Ту-154, на борту якого перебував президент країни Лех Качиньський, став вибух.

"Ми не можемо це прокоментувати", - сказав прес-секретар президента, відповідаючи на питання журналістів про реакцію Кремля на висновки комісії.

За словами Пєскова, в Кремлі не знають, чим керувалася комісія, коли прийшла до такого висновку.

"Ми не знаємо, чим могла ця комісія керуватися. У слідства є певні дані: і записи розмов на борту, і записи пілотів і диспетчерів, які таких свідчень не містять", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, польська комісія зробила висновок, що у 2010 році під Смоленськом президентський літак почав розпадатися ще в повітрі.



президентський літак почав розпадатися ще в повітрі
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/rus/news/katastrofa-smolenskom-prezidentskiy-samolet-1491812317.html