ua en ru

Катастрофа літака у Ростові: МЗС заявляє про 7 загиблих українців

Катастрофа літака у Ростові: МЗС заявляє про 7 загиблих українців Фото: аеропорт Ростова-на-Дону

Про такі дані неофіційно стало відомо з консульства України в Ростові на Дону

У МЗС України повідомляють, що на борту літака, який розбився у Ростові-на-Дону (РФ), за попередніми даними, було семеро громадян України. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України у Facebook.

"За попередніми даними, на борту перебувало семеро громадян України. З'ясуванням громадянства загиблих займаються генконсульство України в Дубаї і генконсульство в Ростові. Відкрито гарячі лінії", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою в консульстві України в Ростові на Дону агентству повідомили про загибель 8-ми громадян України в авіакатастрофі.

#ConsNews Сьогодні вночі, під час здійснення повторної спроби заходу на посадку, зазнав катастрофи Боїнг 737-800 авіаком...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 18 березень 2016 р.

Нагадаємо, пасажирський Boeing 737-800, що виконував рейс із Дубая FZ981, зазнав аварії в Ростові-на-Дону вночі в суботу. Літак упав лівіше злітно-посадкової смуги аеропорту при посадці в умовах поганої видимості. За даними МНС РФ, на борту лайнера перебувало 62 людини - 55 пасажирів і сім членів екіпажу - усі вони загинули.