ua en ru

Касько став членом правління Transparency International Україна

Касько став членом правління Transparency International Україна Фото: Віталій Касько став 5-м членом правління організації

Його обрали на термін повноважень чинного складу правління - до кінця жовтня 2016

Правління Transparency International (TI) Україна на своєму засіданні в п'ятницю, 29 квітня, одноголосно обрало колишнього заступника генпрокурора Віталія Каська п'ятим членом правління організації на термін повноважень чинного складу правління - до кінця жовтня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба організації.

"Ключовим аргументом на підтримку кандидатури Каська стали його високі професійні якості і величезний досвід у розслідуванні справ, пов'язаних із корупційними злочинами Віктора Януковича і його поплічників і поверненням корупційних активів", - зазначив голова правління TI Андрій Марусов.


Він також висловив упевненість, що приєднання Каська до правління значно посилить здатність TI Україна в досягненні стратегічних завдань організації.

Повідомляється також, що Каська обрали на місце Ярослава Юрчишина, який нещодавно вийшов із правління, для участі в конкурсі на посаду виконавчого директора TI Україна. Згідно зі статутом організації, члени правління мають право дообирати члена правління на термін повноважень чинного складу правління.

Нагадаємо, раніше екс-заступник Генерального прокурора Віталій Касько розповів про походження діамантів колишнього прокурора Олександра Корнійця.