ua en ru

За Каськіва внесли 160 тис. гривень застави, - ГПУ

За Каськіва внесли 160 тис. гривень застави, - ГПУ Фото: Владислав Каськів (УНІАН)

Заставу вніс Віктор Єрмолаєв вчора, 1 листопада

За екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва внесено заставу в розмірі 160 тис. гривень. Про це РБК-Україна повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

За словами Сарган, заставу за Каськіва було внесено вчора, 1 листопада 2017 року, Віктором Єрмолаєвим.

"Заставу внесли вчора", - повідомила вона.

Нагадаємо, вчора Печерський районний суд відпустив під заставу екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

За словами Сарган, ГПУ просила суд заарештувати Каськіва. Його захист надав довідку про повне відшкодування останнім заподіяної державі шкоди.

"Враховуючи цей факт, а також наявність п'яти неповнолітніх дітей, Печерський районний суд ухвалив рішення застосувати щодо підозрюваного Каськіва запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в межах 2-місячного строку досудового розслідування. Обрати підозрюваному Каськіву альтернативний запобіжний захід у вигляді застави. Суд також зобов'язав Каськіва здати всі паспорти, а також за першою вимогою приходити до слідчого і повідомляти про своє місцезнаходження", - зазначила Сарган.