ua en ru

Каськів володіє нерухомістю на 500 тис. євро в Панамі

Каськів володіє нерухомістю на 500 тис. євро в Панамі Фото: Каськів в Панамі має об'єкти нерухомості на суму понад 500 тис. євро

За словами заступника генпрокурора, нерухомість Каськіва в Панамі лише посилить лінію звинувачення

Екс-глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів володіє в Панамі нерухомістю на суму, яка перевищує 500 тис. євро. Про це в ефірі "Еспресо.TV" заявив заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

За його словами, в ході засідання Верховного суду Республіки Панама стало відомо, що Каськів в Панамі володіє об'єктами нерухомості, вартість одного з яких перевищує 500 тис. євро.

"Станом на зараз він перебуває під вартою... Можливість внести заставу в 600 тис. доларів у нього виникла тільки з 9 ранку сьогоднішнього дня за панамським часом", - зазначив Єнін.

Заступник генпрокурора стверджує, що нерухомість Каськіва в Панамі лише посилить лінію звинувачення, тому що у всіх виникне питання, звідки у пересічного чиновника такі гроші.

"Хотів би продемонструвати обережний оптимізм стосовно цієї справи, оскільки розгляд клопотання про надання політичного притулку уповільнює процедуру екстрадиції на 6 місяців", - підкреслив Єнін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Каськів подав клопотання про політичний притулок