ua en ru

"Карпати" вдруге за сезон залишилися без головного тренера

"Карпати" вдруге за сезон залишилися без головного тренера Фото: Сергій Зайцев (fckarpaty.com)

Львівський клуб тимчасово має очолити аргентинський фахівець Даріо Друді

Львівські "Карпати" залишилися без головного тренера після звільнення з даної посади Сергія Зайцева. Про це повідомляє сайт ua.tribuna.com.

Таке рішення ухвалив виконавчий директор львівського клубу Даріо Друді після домашньої поразки в матчі 16 туру чемпіонату України від "Маріуполя" (0:1). Зазначається, що керівництво клубу вже усно повідомило Зайцева і його тренерський штаб про подібне рішення.

В ролі виконуючого обов'язки головного тренера "зелено-білих" буде сам спортивний директор клубу Даріо Друді, після цього "Карпати" оголосять про "гучне призначення".

У поточному сезоні "Карпати" вже звільняли головного тренера після поразки від "Вереса" (1:6) в 8 турі УПЛ. Тоді своєї посади позбувся іспанець Серхіо Наварро.

Після 16 турів української Прем'єр-ліги "Карпати" посідають 10 місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 14 очок. У наступному турі "леви" зустрінуться на виїзді з "Олександрією".

Нагадаємо, "Карпати" провели матч проти "Маріуполя" без глядачів через масові заворушення фанатів під час поєдинку Кубка України проти "Прикарпаття" (1:2).