ua en ru

Карасьов прогнозує, що "Наш край" ще раз може врятувати "Волю народу"

Карасьов прогнозує, що "Наш край" ще раз може врятувати "Волю народу" Фото: Вадим Карасьов

Ігор Коломойський не шкодує зусиль у спробах розвалити депутатську групу "Воля народу" – завтра очікується вихід з неї ще одного депутата. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Вадим Карасьов.

Кулуарні бродіння в парламенті тривають. За моєю інформацією, з депгрупи «Воля народу» планує вийти ще один де...

Опубліковано Вадимом Карасьовим 14 листопад 2016 р.

За його словами, "кулуарні бродіння" в парламенті тривають. "За моєю інформацією, з депгрупи "Воля народу" планує вийти ще один депутат. Коломойський не шкодує зусиль у спробах її розвалити", – зазначив він.

Відповідну заяву, за його інформацією, повинно бути зроблено вже завтра. "Група знову опиниться на межі розвалу, оскільки в її складі буде 18 "багнетів", тоді як мінімально необхідна 19", – повідомив експерт.

"Головна інтрига полягає в тому, чи буде знову "Наш край" рятувати депутатську групу, яка розвалюється? Якщо вона дійсно потрібна йому як основа для майбутньої власної депутатської групи, то буде – резерви в парламенті у партії ще є", – підкреслив він.

Експерт нагадав, що півтора тижні тому партія "Наш край" вже рятувала "Волю народу" шляхом делегування туди свого співголови Олександра Фельдмана. "Чекаємо завтра", – резюмував Карасьов.