ua en ru

Карантин у Житомирі продовжили до 13 лютого

Карантин у Житомирі продовжили до 13 лютого Фото: рівень захворюваності на грип серед дітей збільшується

Рівень захворюваності серед дорослого населення знизився на 4,8%, серед учнів загальноосвітніх шкіл - зрвс на 10,2%

Враховуючи те, що рівень захворюваності населення міста Житомир грипом та ГРВІ залишається високим, міська влада рекомендувала призупинити навчальний процес у школах міста до 13 лютого. Про це повідомили в прес-службі Житомирської міської ради.

"Рівень захворюваності населення міста Житомира на грип/ГРВІ протягом п'ятого тижня 2016 року в порівнянні з четвертим тижнем дещо знизився. Показник захворюваності становить 90,9 при розрахунковому пороговому - 118,3 на 10 000 населення. На п'ятому тижні поточного року зареєстровано по місту Житомиру 2442 випадки захворювання на ГРВІ, у тому числі 351 - грипу", - повідомив начальник Житомирського міського управління Головного управління Держсанепідемслужби в Житомирській області Олександр Шпита.

За його словами, рівень захворюваності серед дорослого населення знизилася на 4,8%, серед учнів загальноосвітніх шкіл - зросла на 10,2%.

Наразі в місті обмежено проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів серед населення. Також продовжено виконання всіх протиепідемічних заходів в лікувально-профілактичних, навчальних закладах, закладах культури, спорту і розважальних закладах.

Нагадаємо, що з початку цього року в Донецькій області від грипу померли 12 осіб.