ua en ru

Канцлер Австрії надіслав Кличку вітання українцям з Днем незалежності

Канцлер Австрії надіслав Кличку вітання українцям з Днем незалежності Фото: канцлер Австрії надіслав Кличку вітання українцям з Днем незалежності (Віталій Носач, РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

Федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц привітав українців та особисто мера Києва Віталія Кличка з Днем незалежності України.

Про це повідомляє офіційний сайт партії "УДАР Віталія Кличка".

Зазначається, що у своєму відеозверненні Себастіан Курц особливо відзначив, що останніми роками у Києві та інших містах країни багато зроблено для модернізації держави, впровадження реформ, щоб Україна рухалася у правильному напрямку.

Курц наголосив, що Україна має величну історію.

"Шановні пані та панове, шановний мер, дорогий Віталій! Я радий вітати вас з 30-ю річницею Незалежності України! Україна має величну історію. Особливо останніми роками в Києві та інших містах країни багато зроблено для модернізації держави, впровадження реформ, щоб Україна рухалася у правильному напрямку", - йдеться у привітанні.

Федеральний канцлер Австрії Курц надіслав Віталію Кличку відео з вітанням України з Днем Незалежності

Друзі! Україна готується відзначити 30-ту річницю своєї Незалежності. Вітання з головним державним святом нашої країни надіслав меру Києва, лідеру партії «УДАР» Віталію Кличку Федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц. У своєму відеозверненні Курц особливо відзначив, що останніми роками у Києві та інших містах країни багато зроблено для модернізації держави, впровадження реформ, щоб Україна рухалася у правильному напрямку. Себастіан Курц також запевнив, що Австрія завжди була надійним партнером України, та наголосив, що так буде і в майбутньому.

Posted by УДАР - Виконавчий Комітет on Sunday, August 22, 2021

Себастіан Курц також запевнив, що Австрія завжди була надійним партнером України, та наголосив, що так буде і в майбутньому.

"Я хочу привітати всіх українців та українок з 30-річчям Незалежності України і побажати всього найкращого на майбутнє та для розвитку вашої країни. Всього найкращого та успіхів вам", - побажав Федеральний канцлер Австрії.