ua en ru

На Каннському фестивалі-2015 представлять 15 українських короткометражок

На Каннському фестивалі-2015 представлять 15 українських короткометражок Фото: На Каннському фестивалі-2015 представлять 15 українських короткометражок

Також було оновлено каталог українського кіно, який включає в себе інформацію про вітчизняні фільми

На Каннському фестивалі-2015 представлять 15 українських короткометражок. Про це повідомляє Держкіно України у своєму Facebook.

"Український павільйон, що організований за підтримки Державного агентства України з питань кіно, всеукраїнського благодійного фонду Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього" і при участі Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість", - це місце, де Україна може показати досягнення свого кінематографа і де можуть бути налагоджені професійні контакти з представниками міжнародних виробничих та дистриб'юторських компаній. Заради цього було оновлено каталог українського кіно, який включає в себе інформацію про вітчизняні фільми різного метражу, жанрів та стадії виробництва, творених в проміжку між 2014-м і 2015-м роками.

Однією з головних частин української участі в професійному сегменті Каннського кінофестивалю є наявність в програмі Short Film Corner 15 (!) короткометражок, зроблених в Україні або за участі українських кінематографістів", - йдеться в повідомленні.

На Каннському кіноринку (Marché du Film) розпочав свою діяльність Український національний павільйонСьогодні, 13-го тр...

Posted by ДержКіно України on 13 Май 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні, 13 тарвня 2015 р., у Франції стартує Каннський кінофестиваль.